Директорська контрольна робота                         

Тестові завдання з дисципліни

Організація обслуговування в закладах  ресторанного господарства.

1. Організація бенкету має такі стадії:

а) прийом замовлення;

б) підготовка до проведення бенкету;

в) обслуговування бенкету;

г) відповіді 1,2;

д) відповіді 1,2,3.

2. В залежності від події бенкети поділяються на:

а) спеціалізовані, неспеціалізовані;

б) офіційні, неофіційні;

в) святкові, буденні;

г) дипломатичні, неспеціалізовані.

3.Варіанти форм розставляння столів:

а) квадратна, прямокутна;

б) геометрична, вільна;

в) прямокутна, довільна.

4. Холодні страви і закуски подають при температурі:

а) 12-14 ͦС

б) 10-14 ͦС

в) 12-16 ͦС

5.Тарілки для подавання гарячих страв підігрівають до температури:

а) 65-90 ͦС

б) 40-50 ͦС

в) 50-65 ͦС

6. Яке приміщення не належить до вестибюльної групи:

а) бенкетний зал

б) кімната для паління

в) аванзал

7. До основних приборів належить:

а) закусочні, столові, рибні прибори.

Б) закусочні, столові, рибні прибори, виделка кокотна.

В) закусочні, столові прибори.

8. Основні види тканин, які використовуються для столової білизни:

а) штучні, змішані, атласні

б) змішані, штучні, натуральні

9. Гарячі закуски подають при температурі:

а) 75-90 ͦС

б) 65-90 ͦС

в) 65-95 ͦС

10. Як поділяється процес обслуговування?

А) на самообслуговування і обслуговування офіціантами

б) на стадії, ступені, операції та прийоми

в) на обслуговування офіціантами і барменами

11. Вказати на основні типи підприємств харчування

а) ресторани, кафе, бари

б) їдальні, ресторани, заготівельні фабрики

в) їдальні, кафе, ресторани, бари, закусочні

12. Укажіть тип підприємства харчування, якщо в асортимент продукції

рекомендується включати: холодні страви і закуски, супи, другі гарячі страви,

солодкі страви, гарячі напої, холодні напої, хлібобулочні і борошняні кондитерські

вироби, хліб житній, пшеничний.

А) ресторан    Б) ) кафе-кондитерська   в) коктейль-бар     г) їдальня

 

Виконати в зошиті

Комментарии

Отправить комментарий

Популярные сообщения из этого блога