Директорська контрольна робота
Тестові завдання з дисципліни
Організація обслуговування в закладах
ресторанного господарства.
1. Організація бенкету має такі стадії:
а) прийом замовлення;
б) підготовка до проведення бенкету;
в) обслуговування бенкету;
г) відповіді 1,2;
д) відповіді 1,2,3.
2. В залежності від події бенкети поділяються на:
а) спеціалізовані, неспеціалізовані;
б) офіційні, неофіційні;
в) святкові, буденні;
г) дипломатичні, неспеціалізовані.
3.Варіанти форм розставляння столів:
а) квадратна, прямокутна;
б) геометрична, вільна;
в) прямокутна, довільна.
4. Холодні страви і закуски подають при температурі:
а) 12-14 ͦС
б) 10-14 ͦС
в) 12-16 ͦС
5.Тарілки для подавання гарячих страв підігрівають до температури:
а) 65-90 ͦС
б) 40-50 ͦС
в) 50-65 ͦС
6. Яке приміщення не належить до вестибюльної групи:
а) бенкетний зал
б) кімната для паління
в) аванзал
7. До основних приборів належить:
а) закусочні, столові, рибні прибори.
Б) закусочні, столові, рибні прибори, виделка кокотна.
В) закусочні, столові прибори.
8. Основні види тканин, які використовуються для столової білизни:
а) штучні, змішані, атласні
б) змішані, штучні, натуральні
9. Гарячі закуски подають при температурі:
а) 75-90 ͦС
б) 65-90 ͦС
в) 65-95 ͦС
10. Як поділяється процес обслуговування?
А) на самообслуговування і обслуговування офіціантами
б) на стадії, ступені, операції та прийоми
в) на обслуговування офіціантами і барменами
11. Вказати на основні типи підприємств харчування
а) ресторани, кафе, бари
б) їдальні, ресторани, заготівельні фабрики
в) їдальні, кафе, ресторани, бари, закусочні
12. Укажіть тип підприємства харчування, якщо в асортимент продукції
рекомендується включати: холодні страви і закуски, супи, другі гарячі страви,
солодкі страви, гарячі напої, холодні напої, хлібобулочні і борошняні
кондитерські
вироби, хліб житній, пшеничний.
А) ресторан Б) ) кафе-кондитерська в) коктейль-бар г) їдальня
Виконати в зошиті
👍
ОтветитьУдалить🙂
ОтветитьУдалить